Zo werkt het bij ons in de praktijk

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn een zelfstandige tandartspraktijk, met één tandarts; Maarten Wiewel en vier assistentes; , Laura de Vrieze-Portengen, Bahara Karimi, Tessa Farenhorst en Bianca Smits-Somers, tevens praktijkmanager.                                         

Ons doel is uw gebit en tandvlees zo gezond mogelijk te houden, wij gaan ervan uit dat u hierin ook uw eigen verantwoordelijkheid neemt en uw mondhygiëne bijhoudt en twee keer per jaar voor uw controle bij ons komt. Neem ook bij kleine mankementen direct contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. Voor uitgebreide orthodontische (beugels) en parodontologische (tandvlees) behandelingen verwijzen wij u naar een specialist.

Contact

Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. van 08.30 en 12.00 uur op 036-5366888. Ons e-mailadres is wiewel@tandarts.nl. Uitsluitend voor spoedgevallen tussen 13.00 – 17.00 uur kunt u ons bereiken op 036-5468162. Na 17.00 uur en vrijdag vanaf 12.00 uur en in onze vakanties kunt u voor spoedgevallen altijd terecht bij een waarnemende tandarts, te bereiken via de Mondzorgpoli op 036-3035290.

Uw afspraak afzeggen

Indien u een afspraak niet kunt nakomen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te melden, anders wordt een percentage van de voorgenomen behandeling in rekening gebracht. U kunt de voorwaarden opvragen bij onze receptie. In het weekend en in de avonduren kunt u hiervoor ons antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen naar wiewel@tandarts.nl. Pas als wij dit bevestigen geldt dit als afgezegd.

Wijzigingen in uw gegevens

Het is voor ons noodzakelijk te werken met uw actuele gegevens, zoals uw BSN nummer, gezinssituatie, adres, e-mail en verzekering. Uiteraard ook alle zaken die te maken hebben met uw medische gegevens. Bent u onder behandeling van een medische specialist, gebruikt u medicijnen of heeft u een besmettelijke ziekte, dan is het voor ons van groot belang dit te weten. Informeer ons bij uw volgende afspraak direct over eventuele wijzigingen.

Facturering

Wij hanteren de tarieven die de Nederlandse Zorg Autoriteit heeft bepaald voor de tandartsen.  Deze tarieven vindt u op de website www.tandartstarieven.nl. Wij hanteren de betalingsvoorwaarden en klachtenregeling volgens de richtlijnen van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).  Deze voorwaarden kunt u lezen op onze website, tevens  kunt u een exemplaar inzien bij de receptie.  U kunt voor uw vervolgbehandeling een begroting aanvragen van de te verwachten kosten. Bij een aantal zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks een gedeelte van uw behandeling declareren.

 

Wij hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Heeft u vragen, klachten of suggesties, laat dit ons weten!