ONTMOET ONS TEAM

Bianca
BiancaPraktijkmanager, Preventie assistente
Ik ben de praktijkmanager van de praktijk en al sinds 2001 hier werkzaam. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van het reilen en zeilen van alle aspecten van de praktijk. Het is altijd een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken zowel op de praktijk als thuis bij mijn gezin.
Tessa
TessaTandarts assistente in opleiding
Ik loop momenteel in de praktijk stage. Gedurende drie jaar leer ik zo het vak in de praktijk.
Verder ben ik dol op voetbal en blij dat oranje weer mee doet.
Maarten Wiewel
Maarten WiewelTandarts
Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de universiteit van Groningen. Sinds juni 1993 ben ik de enige tandarts aan het Fugaplantsoen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mijn vrije tijd duik ik graag bij Duikteamalmere en geef ik daar duikinstructie. Verder lees ik graag engelse romans. BIG geregistreerd.
Laura
LauraPreventie assistente
In 2005 ben ik stage komen lopen en vanaf augustus 2007 ben ik in de praktijk komen werken. Door de vele cursussen die ik heb gevolgd ben ik preventie-assistente. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het strand of in het bos met mijn gezin.
Bahara
BaharaTandartsassistente
Ik ben al enige tijd met regelmaat in de praktijk aanwezig geweest als stagiaire en invalkracht. Sinds mei 2019 ben ik lid van het vaste team. In de toekomst wil ik door groeien naar preventieassistente. In mijn vrije tijd reis ik graag en wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien.